El passat 26 d’octubre es va celebrar la primera edició de “Encuentros gastronómicos CEJE” organitzat pel “Círculo Empresarial Japón España”. En aquest sopar van assistir representants d’empreses importants exportadores a el Japó com Balfegó, el auténtico atún rojo, Cacao Sampaka, Pere Ventura Family Wine Estates i Costa Brava Mediterranean Foods. També es va comptar amb la presència especial de l’honorable Cònsol General del Japó a Barcelona, el Sr. Yasusi Sato, i del Cònsol General Adjunt del Japó Hitoshi Kawazoe, amb l’objectiu de difondre a Espanya la cultura i els valors japonesos i de fomentar les relacions empresarials entre els dos mercats.
Durant el sopar vam tenir el plaer de fer gaudir als assistents amb un segon plat preparat amb un dels nostres productes: “Cansalada cruixent cuinada a baixa temperatura amb parmentier de patata, carxofes i petites cebes a la ratafia”. Un plat pensat exclusivament per l’esdeveniment, el qual va ser un èxit en els paladars dels comensals.
En l’esdeveniment vàrem explicar a Yashushi Sato com és la nostra relació comercial amb el Japó, com veiem la nostra projecció conjunta i les rigoroses mesures de seguretat alimentaria i qualitat que segueixen els nostres processos. El Cònsol General ens ha felicitat per la nostra feina en el mercat japonès i ens ha reiterat la importància que té pel seu mercat i per la seva cultura garantir aquesta qualitat alimentària.