Innovació en qualitat alimentària, una prioritat pel Grup

16/01/2023

La satisfacció del consumidor és el nostre primer objectiu i per això tractem d’avançar contínuament en I+D+i, entre altres moltes coses, per tal que la qualitat i seguretat dels nostres productes sigui la més elevada possible i així els/les nostres clients/es puguin gaudir-los tranquil·lament. En les nostres instal·lacions treballem amb equips i mètodes d’una alta tecnologia com per exemple les xarxes tecnològiques avançades, la visió artificial o els sistemes de detecció i RRXX, que garanteixen la qualitat i traçabilitat final del producte.

En aquest cas, volem comunicar-vos que investiguem amb INNOVACC per a crear una aplicació d’intel·ligència artificial que inspecciona i verifica del pernil tallat mitjançant una tecnologia que processa multitud d’imatges en petits espais de temps.

L’objectiu principal d’aquest projecte és investigar una solució innovadora tecnològicament per al procés de detecció de contaminadors i defectes en els envasos de la indústria alimentària. Amb això, es millora la traçabilitat, l’automatització del procés d’encaixat del pernil tallat i s’enforteixen processos innovadors d’higienització en la indústria alimentària.

Perquè la innovació és el camí més directe per a resoldre les necessitats del consumidor

Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.