Així es pot gaudir menjant

Un avenç continu

Avancem cada dia. Completem la nostra gamma de productes amb sabors i atributs nutricionals diferents, per donar solucions a les vostres necessitats alimentoses.

Per això el 2002 vam ser pioners a portar al mercat els nostres productes de gall dindi. Amb l’embotit d’un entrepà tipus (uns 30 grams) una persona consumeix amb prou feines el 6 % dels greixos que pot ingerir al dia, aproximadament la meitat que en el tradicional embotit de porc. Però en un i altre cas, com veieu, us queda molt de marge per consumir altres aliments. Embotit de gall dindi? O de porc? Qüestió de gustos.

El sabor és semblant perquè són productes fermentats i especiats mitjançant un procés similar. Difereixen, no obstant això, en altres característiques: la mastegabilitat, la major dolçor del gall dindi i la diferent textura. Amb el sabor de sempre? O amb un toc innovador?

A Embotits Monter, a més, hem reformulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats, del 25 % al 29 %, en el cas dels xoriços i llonganisses, per exemple.

Perquè us decidiu, recordeu que la clau està en les porcions: seguiu sempre un consum equilibrat.

Hem formulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats

Hem formulat els nostres aliments per mantenir el sabor tradicional del millor embotit de porc amb uns percentatges grassos molt ajustats

Privacitat i cookies
Aquest lloc web fa servir cookies que ens faciliten dades personals com ara dades associades a la teva navegació en el nostre lloc web. Si fas click a ACCEPTO tant nosaltres com els nostres partners podrem instal·lar cookies o accedir a informació no sensible del teu dispositiu amb l'objectiu de personalitzar continguts i publicitat, proporcionar funcionalitats a les xarxes socials i analitzar el nostre tràfic i audiències. Pots configurar l'ús que ens autoritzes a fer de les cookies clicant a CONFIGURA LES COOKIES.