Pioners

Qui som

Som l’empresa del Grup Cañigueral especialista en embotits i productes carnis curats de porc i de gall dindi.  En aquesta última gamma vam ser els pioners en el mercat nacional i, en l’actualitat, seguim ocupant un lideratge destacat.

Disposem del coneixement integral de la cadena agroalimentària del Grup Cañigueral; i això ens permet seleccionar la genètica, origen i alimentació del bestiar amb què, més tard, elaborem en sala blanca els nostres exigents productes. Aquest és el valor afegit que us oferim, la nostra garantia de seguretat alimentària, qualitat i calidesa.

Interproveïdors de Mercadona, tenim quatre centres de producció amb 43.000 m2 en els quals produïm 20 milions de quilos a l’any, distribuïts per les províncies de Girona i Barcelona, (Sant Jaume de Llierca, Serinyá, Les Planes d’Hostoles i Vic) i un cinquè en fase de construcció a Besalú (Girona).

Compromesos amb la seguretat alimentària i la qualitat, el nostre entorn medioambiental y el nostre entorn social, la Política Corporativa d' Embutidos Monter se basa en la NORMA UNE-EN-ISO 14001

El coneixement que el Grup Cañigueral té de la cadena agroalimentària permet seleccionar l’origen, alimentació i genètica dels animals amb què elaborem els nostres productes